Új hozzászólás Aktív témák

  • HurkaLES

    tag

    Ma betévedtem a DM-be mert észrevettem egy -50% táblát, na mondom erre kíváncsi vagyok. Hát örültem nagyon hogy bementem mert 2 parfümöt is megtudtam nézni ami már régóta bökte az orrom. :D

    Az egyik a Burberry London For Men... Na ez nekem nagy csalódás volt. Ez még véletlenül sem az a vaktában rendelhetős parfüm. Nem tudnám elképzelni rajtam. De ezek szerint ehhez még nem vagyok elég érett. Vagy csak szimplán nem jött be. Viszont egyébként érdekes illat. Nem tetszik, de mégis 5 percenként bele-bele szippantottam a papírkába.

    A másik az Azzaro Chrome.. Ez a parfüm tetszett. Nem az a felkapom rá a fejem h egyből mond meg mi az és hol vetted, de mégis tetszik. Simán el tudnám viselni hétköznapokon. Sőt nyáron rendelek is egyet.

    Illetve találtam egy Diesel Plus Plus Masculine-t. Ez már legutóbb is tetszett, csak akkor nem volt belőle, most akciós is volt vettem is egyet. 5 órakor fújtam a kézfejemre belőle, most zuhanyoztam, és még teljesen intenzíven érzem. Viszont nem pont egy téli illat. Felbontottam megnéztem. Kipróbálom télére, ha nem rossz használgatom, ha nem jön be így télére, elrakom nyárra, gondolom addig nem lesz baja.

    Amit még imádok az a Police To Be King. Ha van rá lehetőségem mindig beleszagolok. Nálam az lenne a best ha tartósabb és intenzívebb lenne. :)

Új hozzászólás Aktív témák