Új hozzászólás Aktív témák

  • Ron Swanson

    senior tag

    Mai balfaszkodásom: Müllerben egy órán keresztül szaglásztam, ebben a hónapban már negyedszerre. Valami elegáns, visszafogott illatot kerestem és ismét a Bleu de Chanel EDT volt a nyerő. Az EDP-ből nincs kint teszter, de jókat olvastam róla, ezért gondoltam bátor leszek és megveszem az EDP-t. Meg is néztem a Notinon, hogy ott mennyibe kerül. 50 ml 32.560 Ft. Müllerben kereken 27.000 Ft. Mellette volt szintén 27.000 Ft-ért 3x20ml EDP refill. Elvettem egy dobozt a sima 50ml EDP helyéről. Kifizettem, hazajöttem, kibontottam... hát persze, hogy az utántöltős változatot vettem meg. :W Gyorsan visszamentem és kértem, hogy cseréljék ki. A pénztáros hölgy rögtön rávágta, hogy nem tudják visszavenni/kicserélni, mert leszedtem róla a fóliát és így már nem tudják eladni. Végül megkérdezte az üzletvezetőt és megengedte, hogy kicseréljem.

    Más: Dior Sauvage-ról mi a véleményetek? Olyan furcsa ez az illat, nem is tudom mihez lehetne hasonlítani... de nagyon tetszik. :B
    Illetve még ezek tetszenek: Chanel Antaeus (nagyon vad férfias, tetszik de nem biztos, hogy illik hozzám), Dior Homme Intense (kicsit édes, talán túl nőies? nem tudtam eldönteni), Guerlain L'Homme Ideal (EDP változat).

    Szerk: így karácsony előtt szerintetek hány nap alatt szállítja ki a csomagot a Notino? Ma dél körül adtam le egy rendelést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák