Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz mufi #10093 üzenetére

    csak altalaban lehet perelni. illatoknal nem. ez köztudott(?).:(

    ugye, hogy ugye! 2+ $ / ml. es nem tunik fel a többsegnek.:) van, hogy meg mindig letezö illatot klonoznak es dragabb a klon. LOL. akkor veszek inkabb eredetit es max gyakrabban fujom.

    olajos a DUA is. hüledeztek töle mar eleinte is, hogy fujas utan csillogott a kezük, mint a salamon töke. az nem jelent semmit. szintetikus molekulak köolaj szarmazekokbol valami generic olajban oldva. kesz. amugy lehet van bennük MINIMALIS eredeti olaj, nyilvan a legolcsobbakbol csak. többi az fake. igazabol nem sokkal jobb, mint a vicces nevü 500 ft-os kinai klonok. söt, semmivel szvsz. annyi, hogy itt komolyabb modern technoval megy mar. vagyis... megy ez mar mindenhol. nem a DUA az egyetlen ilyen ceg. csak ök vannak felkapva.
    vegyé, ha ugy gondolod, hogy okes, de tenyleg ne fujd börre basszus. az emberi bör az nem pancel. inkabb szivacs. amit rafujsz az belekerül a veraramba. GARANTALTAN! fujd inkabb ruhara! bar a belegzessel is bekerülnek a molekulak a testbe, csak kisebb koncentracioban. lassan az is összeadodik. de mint irtam, ez MINDEN parfümre igaz, csak itt különösen esznel kell lenni.

    kiveve a 100% termeszetes parfümöket. ma szagoltam parat. meglepöen jok voltak. mivel nincs bennük szintetikus kötöanyag / molekula, a tartossaguk altalaban 2-3 ora MAX, de volt par ami tovabb huzta (szantalfa olaj az pl eleg tartos magaban is). meg ugye a speci modern vegyületek hianyaban ezek az illatok nem olyan erdekesek. de valahogy megis erezni rajtuk, hogy termeszetesek es emiatt jobbnak tünnek összessegeben. az egyik siman "Patchouly" nevü pl olyan illatra, mint a Montale Aoud Lime az erös oud nelkül, s durvan lehalkitva. sztem behuzom. kemeny 0,8 € / ml. garantalt termeszetes olajokbol. DUA meg hogy is meri...

    [ Szerkesztve ]

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák