Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz lsebestyen #4172 üzenetére

    Tőlem nem!
    Még tizenéves kis padlócirkáló voltam amikor gondoltunk a barátaimmal egy nagyot és elmentünk bicajozni.
    Már hazafelé tartottunk amikor elég komoly forgalommal találkoztunk, de hát egyenesen mindenki tud menni úgy hogy maradtunk az út szélén és tekertünk...én mentem legelöl!
    Egy csuklós busz ért mellénk és hát mindenki mellett szépen el is haladt aztán jöttem én...vagy én mentem túl gyorsan amit erősen kétlek 12-14éves fejjel vagy a busz túl lassan, de elég sok idő volt míg elment mellettem...igen ám de kicsit elnézte a sofőr és túl korán kezdett e besorolni elém így a busz utolsó 2 métere gyönyörűen elvitt magával..borultam olyat mint két ház természetesen..busz megáll..én félig alatta fetrengek.
    Leszáll a sofőr..rám néz..majd a busz oldalára és elkezd velem ordibálni hogy a bicajom gumi markolata egy 25centis fekete sávot húzott az ő gyönyörű sárga buszára.
    Nyilván nyálas ujjal le lehetett törölni de ő mégis úgy látta jónak hogy az amúgy is az úton pityergő gyerekbe ő mentálisan még belerúg vagy 2-t, biztos ami biztos alapon.

    Már felnőttem azóta de még mindig úgy félek a forgalomtól mint a tűztől...van hogy órákig keresem a megfelelő útvonalat csak hogy ne kelljen forgalomban mennem!

    Szerencsére komolyabb bajom az ijedségen kívül nem történt, de az tuti hogy nem felejtem el soha!

    Hja és itt jegyezném meg hogy rengetek autós megállt és kérdezték hogy miben segíthetnek, szóval innen is köszönöm embertársaimnak!

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák