Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Surda-

    őstag

    válasz ronin s8 #26893 üzenetére

    Ez a "szarvasival lehet csak jó kávét főzni" itthon nagyon elterjedt.
    Múltkor a háztartási gépek toyikban többen is előadást tartottak róla egy érdeklődőnek :D

    Érdekes dolog ez a kávézás, az ismerőseim 90%a kávézik,legalább a munkahelyén, mégsem tudnak a kávézásról semmit.
    Abszolut semmit!
    Ha valaki azt mondja arabica vagy robuszta,az már "szakértő", ha tárolásról beszélsz,akkor már dilinyós kategória vagy :D
    Nem is tudom vagyunk-e még így bármi mással,amit nap,mint nap fogyasztunk.
    Pl én abszolute nem vagyok bor rajongó,de a borozáshoz kapcsolódó dolgokról azért van pár alapvető fogalmam.
    Pl nem tárolnám szobahőmérsékleten, nem szolgálnám fel üdítős pohárban, nem öntenék ki 3decit és nem adnék hozzá szívószálat :N
    A kávét meg isszuk nap,mint nap és egy szűk hobbi barista rétegen kívül senkinek halvány lila fingja nincs semmiről :)

    "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

Új hozzászólás Aktív témák