Új hozzászólás Aktív témák

  • krupiz

    csendes tag

    válasz jansky1 #72184 üzenetére

    Igen, mindenképpen csak élelmiszer ip. szilikonzsír a jó erre a célra. Ha leveszed az O-gyűrűt úgy alaposabban meg lehet kenni (vékonyan), és ki lehet tisztítani a hornyot, de a helyén (a felsőt) is be lehet kenegetni. A kpe mögötti sűrűmenetes orsóra is tehetsz egy kis kenőanyagot. Ha kiveszed a kpe-t akkor látni fogsz két csavart a tartójában. Ezeket kivéte kijön a tartó és annak is a hátsó felét és azt a pályát ahol "közlekedik" megkenheted a szil. zsírral. A 8 mp ha jól rémlik szinte a minimum, amire visszaveszi a darálási időt. Miután megszűnnek a kenési hiányosságok és könnyedén fog járni a mechanika ez az idő néhány (4-6-8) kv elkészítése után szépen emelkedni fog, és ezzel a híg kávé is megváltozik pozitív irányba :) . A kpe dugattyújának ne csak az O gyűrűjét kend, hanem a szár részét is ahol érintkezik a vezetőházzal. (gondolom szét tudod szedni). Ha már nagyon leharcolt, nyúlott a kpe és a fenti álló henger O-gyűrűje cseréld ki őket újra, 3 db 36x4-es szilikon.

Új hozzászólás Aktív témák