Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Flashback #118673 üzenetére

    Szerintem nem olyan meglepő. Ha nem a topikból indulsz ki, akkor az átlagember képe a kávéról valami híg keserű égett ízű folyadék, amit elég tejjel meg cukorral ihatóvá lehet tenni. Tejeskávé formájában meg még akár finom is. Ízesítés viszont a keserű - égett ízt szint eteljesen elnyomja, szóval végeredményben kapsz egy édesség - nassolás - desszert körüli élményt. Az egész Starbucks-os, Frei-es szirupos / habos / csokireszelékes / fűszeres történet is ugyaninnen indul és ugyanezért sikeres.
    Önmagában nincs is ezzel semmi gond, persze nyilván egy másik kategóriát képvisel, mint a rendelésre pörkölt "specialty" kávé vonal. De ahogy a szivecske alakú Milka is megfér a single origin kézzel készült csoki mellett, úgy ez is :) Csak nem ennek a topiknak a témája.

Új hozzászólás Aktív témák