Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz qvik27 #118552 üzenetére

    Normál üzemen természetesen a kávézóit értem, hiszen ezek nem otthoni őrlők.
    Igen, a környezetnek adják le a hőt. A légáramlás pedig annyi amennyi levegő cserélődik a pörgés miatt. Egy dolog miatt tudám elképzelni, hogy hűtik az őrlőkamrát alulról ipari környezetben, a benne lévő, még onnan nem kidobott őrlemény miatt. De hogy ilyen létezik-e azt csak valamelyik őrlőguru tudná megmondani.

    Egyébként szerintem ez a probléma elsősorban elméleti szinten létezik. Ha valós volna akkor az agresszív késekkel gond lenne. Ráadásul kismillió nagyfordulatú őrlő létezik amelyben az égvilágon semmilyen hűtés nincs, a gyártók pedig nem hülyék.
    Mindettől függetlenül eszméletlenül furdal a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy Kony egy NZ-val összehasonlításban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák