Új hozzászólás Aktív témák

  • PeterAgos

    csendes tag

    válasz lszlfrng #109397 üzenetére

    Persze, Béla nemrégen vette és az a márkája, hogy Niche Zero.

    @iatti
    erről egy régi hifis történet jut eszembe: az angol Linn cég készített egy új konstrukciójú lemezjátszót a 70-es években LP12 néven, amely szembe ment az addigi fősodorral - merev felfüggesztés, súlyos tányér, stb. helyett rugalmas felfüggesztés, könnyű tányér...
    Nagyon szépen szólt!
    Utána évekig úgy konferálták fel a konkurrensek a termékeiket, hogy ez meg az ennyivel meg annyival jobb a Linn gyártmányánál. Egyszer azért megszólalt a Linn képviselője: Hogy van az, hogy még mindig a Linn-hez hasonlítotok mindent? Ilyesmi az Nz-sztori is számomra.

    @koxx
    Mire gondolsz a belső alkatrészek minőségét illetően? Például a Kony késre? - ja, műanyag, hetente cserélem :-)
    Neked nincs NZ-d, nincs valós tapasztalatod. Ismeretlenül utálod. Ez jogodban áll, de légy szíves, ne vezesd félre azokat, akik most keresnek egy adagos őrlésre megfelelő masinát. Mondhassuk el mi a tapasztalatainkat, azok, akik használják. Jót és rosszat egyaránt.
    Nemrégen járt nálam @zolnagy kolléga. Ajánlottam Neki, hogy vigye el egyszer az NZ-t. Most Neked is felajánlom. Odaadom egy hétre (bocs, csak személyesen, Pannonhalmán). Elleszek addig a C40-el. Utána elfogadom a tapasztalataidat.
    Én két éve használom és én sem cserélném le, ahogyan azt @bl4ze is írta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák