Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Latom itt volt/van egy par VPN felhasznalo igy batorkodnek kerdezni. (Uj vagyok meg iphone ugyben szoval kernek egy kis extra turelmet es megertest ha netalantan nagy hulyeseget mondanek/kerdeznek :B )

    Szoval adott egy VPN (nem ingyenes, fizetos) amihez van app is a storban. Le is toltottem tok jol is mukodott otthon, melohelyen tesomeknal, de most ugy alakult, h egy nyilt halozatra is folleptem volna (foleg ha mar van VPN) szoval ilyenkor az tortent, h a wifi jel megjelent 1-2 masodpercre majd semmi. Ezt elkonyveltem annak, h az adott helyen v.miert nem tudtam kapcsolodni. Azota viszont probalkoztam meg masik 2 vagy 3 helyen es az eredmeny ugyanaz. Ezeken a helyeken a regi telefonommal (Android) es ugyanazon VPN-el gond nelkul neteztem. Igy proba kepp kikapcsoltam a VPN-t es lass csodat azonnal megy minden. Vagy jobban mondva menne mert en nem bizom a nyilt halozatokban.

    Kicsit kutakodva ratalaltam az OpenVPN beallitasokra, de nem teljesen ertem, h akkor miert is van a dedikalt app ha ugy nem fog 100%-an mukodni?

    Felreertek v.mit vagy...???

    Elore is koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák