Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz sgeza #290467 üzenetére

    Azt nem tudom létezik-e ilyen megállapodás külső gyártóval, de ennél a terméknél tényleg egyértelműen úgy írják menni fog 15 Wattal, akkor mennie is kell.

    Kábeles töltésnél tudom, hogy van MFI (Made For iPhone) minősítés az Apple-től a külső gyártók kábeleire. A MagSafe esetében kicsit zavaros kép ezek szerint, vagy én siklottam el valami felett. Az biztos, az előző Baseus Simple Mini töltőnél köszönő viszonyban sincs az angol és magyar oldal, ennél az autósnál viszont én is úgy értelmezem ahogy te, egyértelműen azt írja az angol honlap is, hogy megy a 15 W ezzel és előzővel ellentétben itt használják is kifejezetten a MagSafe szót. Talán akkor mégis van kábeles MFI programhoz hasonló az Apple és a külső gyártók között.

    szerk.: Bizony lett tavaly MFI MagSafe program
    Third-party MagSafe accessories are about to look a lot nicer

    If you've ever come across a magnetic wireless charger that doesn't carry the Made for iPhone badge, it's just a 7.5W Qi charger with a ring of magnets. This differs from MagSafe which can charge at up to 15W.

    (erről a különbségről beszéltem korábban)

    Now, Apple is introducing a new official MFi MagSafe component. As it is an official part, it has fast charging speeds but Apple will now allow the charging surface to be covered.
    This will pave the way for a whole new world of MagSafe chargers that don't have to be stark white and instead can be styled in all sorts of different ways. We can have MagSafe with dark profiles, premium leather surfaces, or covered in fun patterns.

    Tehát akkor elvileg lehet hivatalos 3rd party is ami tudja a 15 Wattot és ráírhatják MagSafe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák