Új hozzászólás Aktív témák

  • Petiapó

    tag

    Sziasztok!

    Nevelt lányom kapott egy Iphone 6-ot. Próbálom azt a nyomorult ID-t megcsinálni, csakhogy egy 10 éves gyerekkel nem könnyű dűlőre jutni.

    Első Iphone, első ID, nincs a családban másnak se, és nem is volt ID-je még senkinek.

    A gond ott kezdődött, hogy elsőre megadtam azt az e-mail címet amit korábban csináltak az anyjával a facebookhoz, jelszó is lett, az életkort is "jól" adtam meg, ÉÉÉSSS a fizetési módnál kiválaszthattam a "Nincs" lehetőséget. El is fogadott minden adatot. "Küldtünk egy ellenőrző e-mailt, amiben stb...' mondta a teló.

    Aha! Oké! Akkor: -Mi az e-mailed jelszava? -Jaaa, hát azt nem tudom. -Ki tudja? -Anya. (anyát felhív) -Azt én nem tudom, rég volt. Hmm. E-mail kilőve. Oké! Akkor kezdjük az alapoknál. Új e-mail. Sikerült! Aktiválva. Ugorjunk neki megint az ID-nek. Új e-mail beír, jelszó, életkor megad, következő...

    ...és el is érkeztünk a végéhez. Nincs olyan lehetőségem a fizetési módnál, hogy "Nincs", viszont bankkártyám sincs, hogy bármit beírjak, így jelenleg itt tartok. Google is próbált rajtam segíteni, de hiába, erre nem tud megoldást. Lassan átmegyek rajta kocsival oda-vissza 5-ször...

    Röviden: Van már egy létrehozott, de nem aktiválható ID a telón, és másikat nem tudok "Nincs" fizetési móddal létrehozni. Mit csináljak? (nem akartam hosszút, de próbáltam minden kérdést előre megválaszolni)

    Köszi előre is!

    ...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

Új hozzászólás Aktív témák