Új hozzászólás Aktív témák

  • Foo

    tag

    Okay, megosztó lesz amit írok, de leszarom.
    Nagyjából decemberben vásároltam egy iPad Air4-et (256GB + egy hozzáillő LOGITECH Folio Touch)

    A tapasztalatok: minden smooth, minden tökéletesen működik, amit az Apple engedélyezett a szarján.
    Az andoridos mobilomon is tudok torrentezni rootolás nélkül, de Apple-éknál már külső forrásból szármató ipa fájlokat sem lehet telepíteni (korábban lehetett, ez volt az egyik ok, hogy megvettem), szóval szopacs.

    Van Netflix, HBO-Go és AppleTV (kontent nélkül + 3000-6000.-Ft-os filmekkel :D ) előfizetésem.
    Tehát nem garasoskodom, de ha pl. egy amazonos kontentet szeretnék elérni, akkor mi a fszm van? Menjek a sorozatbarátra? Vagy fizessek elő a 100123-ik streaming szolgáltatásra is? Mi van, ha nem elérhető itthon?

    Bár van desktop mode, az kb használhatatlan. Döntsék már el, hogy ez egy desktop, vagy mobil OS, vagy mindkettő, vagy egyik sem. Röhej a desktop experience.

    A portbővítő szarságok, amiket erre az egyébként nagyon szép készülékre kell kapcsolni, bizonytalanul működnek. És itt főleg a hangra gondolok. Sokszor nincs hang a külső perifériákon, amit az iOS (és az egyre szuperebb Mac OS BigSure is) kb a kezdetektől olyan elegánsan kezel, hogy amint külső perifériát érzékel, azonnal elengedi a vezérlést. Az interfészről hiába is próbálkozol. Megoldás: kihúzód a krva adaptert, majd újracsatlakoztatod.

    Nincs Youtube player, ami lezárt képernyőn lejátszana. Leszarom a Safari desktop mode-ot, natív appot akarok, felesleges költségek nélkül. Kifizettem 300k-t és a Youtube Pro nem opció. Safariban legalább az AdBLock működik.

    Nincs fast charge!!!!! Vagy 10145 óra mire feltölt ez a szerencsétlen. Egy 300k-s készülékről beszélünk, amit a 130k-s 2 éves, szaros Snapi 855-el szerelt Xiaomim aláz még midnig gamek alatt is és egyéb teljesítményben is.

    Szóval nagyon jó a Netflix rajtra, meg az HBO-GO sem forralja, mint a 4 éves MacBook Promat, nagyon szép, de szal a krva anyját az Applnek a lejárt szavatosságú szoftverével és harverével együtt.

    Ugyanitt Apple iPad Air 4 256GB + LOGITECH Folio Touch együtt eladó, 290k-éret. A kettő nem szétválasztható. Apropó, a bill kiváló!

    Várom a ripostokat, hogy mennyire nem nekem való és hülye androidos vagyóók, mer ez mien lyó már egybként mer apple! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák