Új hozzászólás Aktív témák

  • lazsi

    tag

    Egy kis élménybeszámoló következik erről a csodálatos cégről: Elnézést kicsit hosszú lesz.

    Június 14.-én járt le a hűségidőnk, május végén lettek új csomagok. Mondom fasza az eddigi 7000 helyett 4500öt fogunk fizetni a 5mega+telefonért.

    Kezdődött ott hogy drága invitel megfenyegette édesanyám, hogy ha nem köt további 2 év hűségidőt 7000ért akkkor innentől 9000ért adjűk nekünk az 5 megabittet. Azt persze "elfelejtették" mondani hogy vannak új kedvezőbb csomagok. 1 hónappal korábban csekkoltuk csomagokat szóval édesanyám nem tudott róla, hogy vannak újabbak.

    Hazajövök édesanyám mondja mi van na mondom akkor én most itt szétcsapok telefonon, semmi eredmény, nem tudnak csomagot váltani mert hűségidőt vállaltunk.

    Megjön levél hogy 8 napon belül elállhatunk a hűségidővállalástól. Ezzel aznap bemegy invitelhez, hogy nem kell hűségidő 4500ös csomagot akarunk. Aszondják nem tudnak mit kezdeni vele írjunk Gödöllőre invitelnek hivatalos levelet. Mondom fasza akkor ti mi a faxnak vagytok?

    Levél megír, vár egy értékesítés felhív, hogy akarjuk 4500-as csomagot. Aszondja csajszi, hogy az nekünk nem jár csak a 7000-es. Mondom wtf? Aszondja mert régi előfizetők vagyunk, nekünk nem jár olcsóbban net. Telefonba veszekszek aszondja hívjam fel az ügyfélszogálatot. Ügyfélszolgálat felhív ugyanez, azt mondja hívjam fel az értékesítést. Mondom neki hogy onnan küldtek ide ne szórakozzon velem. Erre felajánlanak 3 tv 10mega +telefont 7800ért. Magyarázza, hogy tv nélkül nem adhatja. Mondom ez antenna hungáriás tv mi a fenéért akarjátok rámerőltetni? Mondom család megbeszéli. Megígérik hogy visszahívnak ezzel kapcsolatban.

    Vár egy hét, visszahívás nuku. Felhívom őket, hogy kell a múltkori ajánlatuk. Aszondják, hogy ők nem tudják ezt megoldani csak a kollegina aki felajánlotta. Mondom akkor kapcsolják. Válasz: nem tudjuk majd visszahívjuk. Ez ment 2 héten át amíg el nem kezdtem ordíibálni a telefonba és közöltem hogy nem rakom le ezt a rohadt telefont amíg nem lesz valami. Valahogy érdekesmód egyből kapcsolni tudták a kolleginát.

    Most jött az, hogy nem ismerte el az ajánltatételt és az nem 10 megás net + telefon +3tv 7800-ért hanem csak 5 megás. Mondom hallgassuk vissza a szallagot. Azt nekem nem lehet. Mondom jól van. Persze a 9000-et közbe számlázták. Mondom jó a tököm teli van akkor legyen akkor 7800ért az 5 megás nettel.

    Ma jöttek bekötni Mindigtvs tv-t. Felrakják antennát, egyik tvn bejön az adás másik kettő kuka. Kiderül, hogy át kéne kábelezni az egész házat, van ahol valszeg vésni is kéne. Család idegbajt kap, mondom azt nem. Srác mondja jó akkor semmi gond ráírjuk papírra hogy műszakilag nem létesíthető a szolgáltatás és nem kell fizetnünk semmit se ezért antenna hungáriának, inviteltől meg tegnap kaptuk meg a szerződést 4500-as összeggel net+telefonról.

    Szóval végül megkaptuk inviteltől a 4500as telefon+netet amit eredetileg is akartunk, csak közben kb 10 óra elment az életünkből + csomó idegeskedés.

    Szóval ez a szemét cég remélem minél hamarabb lehúzza a rolót!

Új hozzászólás Aktív témák