Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz powerup2 #8248 üzenetére

    Szerintem meg ott elég egyértelmű, hogy az optikai csomagokról beszéltünk, de ezek szerint odáig már nem sikerült eljutni. Nembaj, előfordul.

    Mellesleg, máshol sem tudsz mit kezdeni azzal, ha sz@r a szolgáltatás, de úgy, hogy eléred az ajánlott sávszélességet. Ha ez így van, bárhol reklamálsz, nagy valószínűséggel elzavarnak a p*csába, vagy ha szerencséd van, akkor talán kiküldenek valakit, aztán ránéznek azokra az adatokra, amiket Te is meg tudsz nézni, és ami alapján meg tudod állítani, hogy valszeg a vonal sz@r. De jobb esetben kapsz egy új modemet, ami vagy megoldja a gondod, vagy nem. Ezeket tudjuk. De ez sem baj. Ezek szerint ez sem számít. Az miért az Én problémám, ha nincs meg a sávszélesség? Ha a garantáltat eléri, eléri.. Attól függetlenül fizetsz a csomagért.. Ez van. Ez nem csak az Invitel-nél van így, hanem minden szolgáltatónál.

    A másik, azt is kibeszéltük, hogy ahol nincs konkurencia, ott bármit csinálsz, aranyáron fognak szolgáltatni az ott lévő szolgáltatók. Miért? Épp ezért, mert nincs konkurencia, nincs kivel versenyezni. Ha ez nem tetszik? Nem netezel. Az elavult rezes hálózaton egyik szolgáltató sem fog jól szolgáltatni, de gondolom ez sem számít.

    És, akkor is elmondtam, felőlem lehet menni másik szolgáltatóhoz, aztán meg lehet menni annak a topic-jába sírni, hogy ez a baj, az a baj, ez engem már r0hadtul nem érdekel. :)

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák