Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Gubek-Einste #23073 üzenetére

    Azt kizártnak tartom, hogy megvenné. Részenként ahol nincs kiépítve a sajátjuk. Itt a városban is kihúzott a UPC egy teljesen újat. Még az sem szól amellett, hogy a UPC felvásárolja az Invitelt helyben, hogy az ügyfeleket megszerezze. Jelenleg ugyanis úgy áll a helyzet, hogy a tudatosabbja, már otthagyta a zöldeket városon belül, a kevésbé tudatos, meg számolja a napokat ami a hűségből hátravan. Aztán dobbant, ugyanis jelenleg az Invitel annyira versenyképes az áraival (drága is, lassú is, és még szemtelen is, mert már az első STB-ért is fizetni kell), mint a Telekom a VDSL2-vel. Csak a Telekomnak azért van TV GO applikációja.

    Ahol meg az Invitelnek D2 területe van, megint nem kell, mert vagy olyan alacsony keresetű a lakosság, hogy nem éri meg, vagy annyira kevesen laknak ott - ugye szétszórt kis falvakról beszélünk - hogy azért nem éri meg a UPC-nek pénzt invesztálnia bele. Ha mégis úgy döntene a UPC, akkor az Invitelt ott sem kivásárolja, hanem húz egy új hálózatot, és mindenkinek megvan a Kánaán.... Azok akik az Invitelnek 5-15 Mbps-ért fizetnek 7000-10 000 Ft-ot, nos ők egyből repülnének át, ahogyan én is tettem :)

    (#23068) loki11 : Szeptemberben az előttem ülő gyerek az Invitel Pontba bement szerződést bontani (műsordíj okán), aztán kapott egy 25 Mbps-os ajánlatot, és ahelyett, hogy otthagyta volna őket, még az ügyfélmegtartónak nyalt is :)

    Szerk: Előkerestem az akkori posztomat. Szédületes 30 Mbps-ért fog 7500 Ft-ot fizetni, és még boldog is... szegénykém...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák