Új hozzászólás Aktív témák

  • Raki76

    újonc

    Sziasztok!

    Számomra érdekes hibába futottam bele az internetszolgáltatással kapcsolatban.
    Kb két hete kezdődött, hogy jellemzően a kora esti órákban elkezd szakadozni a net kapcsolat. Először még megoldotta 1-1 újraindítása a modemnek, de majd minden nap hosszabb időre hagy ki a dolog. Ma már egy jó órán keresztül szenvedtünk vele. Az ügyfélszolgálaton azt tanácsolták, hogy első körben a router hibát próbáljam kizárni. Ez viszont újabb hibát vetett fel. A modem 4 kimenetéből csak 1 működik (nem wifis modem szóval azt nem volt lehetőségem kipróbálni) Mire eddig jutottunk a próbálgatással hip-hop megjavult a net, és ezeket a sorokat már ismét az ASUS RT-N10E routert csatasorba állítva írom.
    Piszkáljam őket míg ki nem cserélik a modemet, ha más nem a működésképtelen 3 output miatt? Vagy ez hálózati gond lehet az Ő részükről. Jut eszembe, megnézték a logokat és látták a szakadozást, de a router miatt nem tudták megmondani, hogy vonal, modem, router gond lehet-e. Anno már cseréltek egy modemet kb két éve, az is így kezdte. Jelenleg egy Huawei HG8240 modemet adtak.
    Mi módon lehetne próbálgatni még, hogy mi a gond? Nem örülnék ha a nyakamba varrnának 7 ezer forintot ha nem is az Ő oldalukon van gond.

    Tanácsot, segítséget, választ előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák