Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz KRoy19 #18931 üzenetére

    Nem kell foglalkozni a megmondóemberekkel. Itt a topicban egyesek szerint csak akkor szabad K procit venni ha tuningolsz, de ez nettó hülyeség. Nem csak a tuning a K proci előnye, a turbo limitek is magasabbak. Ha pedig a K nem sokkal drágább, akkor miért venne bárki is non-K modellt?
    Átalánosságban elenyésző azoknak a száma akik ténylegesen húzzák a procit és ez K prociknál sincs másképp. Legtöbben csak bedobják és használják alapon, esetleg a fogyasztáson faragnak kicsit ha nem bírják hűteni. Játékok mellé végképp nem éri meg procit OC-zni, az égvilágon senki nem játszik CPU limittel (ha viszont az OC miatt instabilitás van, és kivág a játék, az elég frusztráló tud lenni).

    A fentiekkel együtt is én szeretem az OC-s tapasztalatokat olvasni itt, csak az nem tetszik amikor ez a "tapossuk ki az utolsó MHz-et is a prociból" nézet rá van erőltetve mindenkire aki betéved ide. Engedjük meg mindenkinek, hogy úgy használja a hardverét, ahogy akarja. Ha pedig lehetséges, akkor segítsünk neki ebben.

Új hozzászólás Aktív témák