Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz windlord #1401 üzenetére

    Semmi, majd várom akkor a holnapi tapasztalataidat, ha mindezt véghez vitted. A mosoly tárgya pusztán annyi, hogy fórumokon nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy valaki "hangosan gondolkodik", először réz bordáról beszélsz, aminél tudható, hogy annak hatásfoka sokkal jobb az alunál (s ezért is gondoltál inkább arra), s ha ezt tudod, akkor fura, hogy "jó magas" termal padról is beszélsz ill. abban is gondolkodsz, amiről meg tudható, hogy eleve nem indul túl jól, de minél magasabb annál rosszabb a hatásfoka. Majd kérdezed mások véleményét, én elmondom, hogy szerintem borzasztó, amit egyébként félreértettél, mert én egyedül azt tartottam csak szerencsétlen megoldásnak, hogy az árnyékoló lemezre teszed a hűtőbordát, miután elmondtam a véleményemet, úgy érzem hiba volt.
    Aztán kérdezed, hogy mi a gond azzal, ha minél nagyobb felületen történik a hőközlés, utána meg a hűtőbordára hajtogatnál alu papírt hőhídnak. Az ott mekkora felületen tud majd felfeküdni?
    Na ezért nem akartam eredetileg írni semmit sem, mert próbálkozni lehet, s érdemes, de nem szeretem más meglátását ilyen szinten lerohanni, mert még az is lehet, hogy nincs igazam, de nem így indult a dolog, s pusztán csak azt tartom rossz megoldásnak, hogy a hűtőborda az árnyékoló lemezen van. Ahová kilyukadtál végül, az már egy jó megoldás lehet.
    Ha az aljára is ragasztasz termal padot, meg egy akár réz hűtőbordát is beleraksz, az nem vitatható, hogy jó megoldás lesz, csak nem így indult a dolog.

    Tlala beszélt már erről, sőt meg is valósította azt, hogy a nyák aljára termal padot ragasztott, s sikerrel is járt vele, szóval ha ráérsz erre, készíts pár képernyőképet még azelőtt, hogy csinálnál hőhidat, majd azután, hogy csináltál, majd mielőtt az aljára is ragasztanál termál padot, majd azután, hogy az aljára ragasztottad, hogy -látható legyen mások számára is, hogy melyik megoldás, mekkora eredményt produkál.

Új hozzászólás Aktív témák