Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz sonya35 #5061 üzenetére

    Beállítások/A telefonról menüben a Build szám részt elkezded nyomkodni, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Aztán visszalépsz, és lesz a beállításokon belül egy Fejlesztői lehetőségek opció. Belépsz és bekapcsolod az USB hibakeresést.

    Letöltöd az MTK DroidTools 2.53-as verzióját, feltelepíted, elindítod és bedugod a telót.

    Ott nyomsz egy Blocks Map-ot, aztán Create scatter file.

    Ebből a scatterből kinézed a Cache részhez tartozó Liner Start Address Címet, valószínűleg ez lesz (0x30D00000)

    Ezután egy SPFlasTools 5.1343.01 vagy újabb verziót is felteszel a gépre.

    Indítot, majd Readback és Add. Ott bead az első sorba egy újat, ahová duplán kattintasz, így kiválasztva a mentés helyét, és a mentendő méretet, melyet a Length részhez írsz be (Cache rész kezdőcíme, amit kiolvastál az előbb).

    Leokézod, és megynomod a zöld Readback gombot. A telót ezután kikapcsolt állapotban bedugod a gépbe. Ha kell neki driver, akkor innen tudsz hozzá szerezni.

    Ha minden oké, akkor szépen fog menni a kék csík.

    Ha kész, akkor nincs más dolgod, mint bekapcsolod a telót, elindítod a DroidTools-t ismét, a Root,backup,recovery fülön megnyomod a To process file ROM_ from FlashTool gombot, kiválasztod a fájlt, amit mentettél a FlashTools-szal, aztán vársz, míg kész nem lesz. Közben meg fogja kérdezni, hogy csináljon-e automatikusan CWM-et, rányomhatsz egy igent, akkor az is meglesz. A DroidTools könyvtárban a Backup mappában megtalálod a lementett eredeti szoftot, plusz a patchelt bootot a CWM-mel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák