Új hozzászólás Aktív témák

  • soundman1

    senior tag

    válasz integrated #1998 üzenetére

    A teló merülésnek több oka is van, ahogy korábban írtuk -gyorskeresés, és olvass vissza egy kicsit-, és párszor a teljes töltést tényleg csináld meg.
    Ha ki van kapcsolva a gsm és minden rádió és standby-ban is nagyon merül (nálam így jó: <0,5 %/óra, azaz egy este <4 %/7-8 óra), akkor valami app fut a háttérben, erről volt már szó, olvass vissza egy kicsit.
    A kijelző rettentően eszi azt a kis akksit, ez a fő fogyasztó, olvasáskor nálam auto fényerővel nappali fényviszonyban cca. 5 %/10 perc!
    Romolást azzal kezdtem, hogy először biztonsági mentést csináltam a telóról MtkDroidTools-al (2.5.3), és a programjaimról és annak beállításairól (MyBackup, root kell hozzá Framaroot-tal), majd a PC-re kell az USB Drivers telepíteni a telóhoz -ezt írtam korábban-, és a romfrissítéshez PC-re telepíteni kell az SP_Flash_Tool-t (v5.1343.01), végül a letöltött rom (1.0.4 stabil, de próbálkozhatsz újabbakkal is) frissítéséhez ezt néztem meg: http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g, továbbá RVR 400 segített sokat, pl. hogy Download Only javasolt nem pedig a videóban látott Firmware Update, és nem kell semmilyen gombot benyomni a telón a rom feltelepüléséhez.

    Csinálja meg valaki az első oldalhoz az összefoglalót. :W

    [ Szerkesztve ]

    SAMSUNG A53+HMW GT2; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III

Új hozzászólás Aktív témák