Új hozzászólás Aktív témák

  • gr8tjoey

    tag

    Tegnap feltettem a Sygic play store-os próbaverzióját. Teljesen jól működik vele a telefon! Nagyon pici bizonytalanság van csak, egyáltalán nem zavaró. Általában véve az irányváltásokat, illetve a fékezés-gyorsítást nem tudja lekezelni. Ami érdekes, hogy a térképen jól helyez el, viszont a sebesség messze elmarad a valóstól gyorsításnál, fékezésnél meg sokkal többet mutat.
    A sygic-nek van egy olyan speckója, hogy track-eli merre mentél. Ezt tegnap fedeztem fel, és csináltam pár képernyőmentést. Itt pontosan látszik, hogy mennyire pontos a GPS. CSak azokat a részeket fotóztam le, ahol probléma volt, és itt is csak az amit már írtam.
    Íme

    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Kép5
    Kép6

    Ez most így képeken merésznek néz ki, de a valóságban egyszer se vesztett jelet, nem azt mutatta, hogy a Dunában megyek az út helyett, és nem volt tévesztés se mikor merre kell fordulni. Valahogy jól meg van írva a kód. Ezzel szemben a Waze képtelen útra tenni az autót, 80 tempomatnál néha azt mutatja, hogy tolatok, aztán a környező utcákban vagyok, és egy kanyar után teljesen használhatatlanná válik.

    Ha valaki megfejtette, hogy hogy lehetne a waze-t működésre bírni (patch, beállítás, akármi), az ossza meg vele pls.

    ------((-----))------

Új hozzászólás Aktív témák