Új hozzászólás Aktív témák

  • karikusz

    tag

    válasz erikkire #1102 üzenetére

    2x gondold meg a cserét. Én is S2-t cseréltem le, bár nem azért mert nem voltam meg elégedve vele, hanem mert betört a kijelzője. Az S2 sokkal megbízhatóbb. Ha csak telefonálásra, meg Facebookozásra használod akkor nyugodtan cseréld le mert szép a készülék, és szép képe is van. 2 dologban veri az S2-t a telefon:

    1: szép a telefon kijelzője ( felbontás, kontraszt arány, betekintési szög)
    2: a telefon gyorsasága

    Másban alul marad: megbízhatóság, nem minden funkciója úgy működik ahogy kell (pl gps), sok hiba ahogy itt a fórumon is olvashatod. A fotók nem szépek (HD videót még nem próbáltam), a zene is sokkal silányabban szól rajta még jó zenelejátszóval is a .flac formátum. Nagyon érzékenyek a gombok (bekapcsolás, hangerő). Ha nem akarsz rom frissítésekkel bajlódni meg minden nyavaját állítgatni a telefonon, hogy használható legyen akkor nem ajánlom.

    A telefon amúgy tényleg nagyon tetszetős, de nem egy megbízható... :(

    Számomra nagy csalódás a telefon az S2 után. :(

    Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)

Új hozzászólás Aktív témák