Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz diegho #1095 üzenetére

    Uraim, azért ezt talán ne! Talán még mindíg sokan nem értik az alapokat. Az aGPS azt jelenti, hogy segítséget keres a beépített GPS vevő a mobil hálózattól, a saját pozíciójához. Ha nincs ilyen jel, akkor is megtalálja a műholdakat, csak lassabban. Az első indítás az adott terület feletti műholdak keresése miatt hosszabb, nyilván nem a kínai holdak poziciója van nálunk is. A megtalált pozíciókat menti a kütyü, ezért gyorsabb a későbbi, vagy újraindítás. AZ EPO a felettünk levő holdak adatait tartalmazza, ezért rövidebb a vele való indítás, de nem kötelező telepíteni, nem is egyszerű. 2 éve a Sony Xperia P-m Londonban egyáltalán nem talált GPS jelet, itthon pillanatok alatt ismét felállt.

    V3. GPS első indítása szabad ég alatt kb 4-5 perc volt, mindenféle segítség nélkül, azóta 15-20 mp. Tetőtérben és vasbeton szerkezetű épületben egyaránt talál jelet és tartja is. Kipróbálva.

    Még nem volt gondom a 3G eléréssel, Voda mobil net letöltés 7.4, feltöltés 3,9, WiFi letöltés 22.8 feltöltés 3.8 Mbps. Pedig nem Pesten élek.

Új hozzászólás Aktív témák