Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
-
Foose
addikt
Én egyenlőre csak indítottam hívást, telefonról. Hívás közben váltottam át az órára,beltérben elfogadható szerintem a hang. Stabil, azzal semmi gond nincs. Jajj, jut eszembe, egyszer óráról is indítottam hívást, szépen működik meg minden. Órán is lehet hívás közben telefon kihangosításra váltani. Úgy látom nem sokan vettek ilyen órát.. Én nemrég vettem akcióban 40-ért.
-
DeFence
tag
Én is így vagyok ezzel, direkt vártam rá mikor bejelentették, pedig majdnem vettem egy huawei fit 3-at, ebben van nfc, és kicsit többet bírna elvileg az akku. De sehol egy magyar teszt, és még a külföldi tesztekből sem mondanám hogy rengeteg van, pár írott angol tesztet átnyálaztam, ár érték arányban eléggé dícsérték az órát, aztán majd kiderül. Nekem egy Watch 4 Classic-ot váltana, mindenképp szeretném elhagyni a kerek formát. Már megérkezett hozzá a fólia és tok is szóval januárban talán lesz is valami az órából, viszont azért előtte egy mobilarénás teszt is jöhetne. A 4-es széria nem nyerte el tetszésem és a tulajdonságait sem nagyon méltatták, nem elég pontosak a mért adatok pl.
-
Mikemend
senior tag
Érdekelne, hogy van-e már valakinek tapasztalata ezzel az órával. Honor telefonom van, és azt szeretem, szóval ezért érdekelne az óra is.
Kíváncsi lennék a hívás fogadására, kihangosítóra is, hogy mennyire stabil és hallható. -
morze
kezdő
Egészen ígéretes a fényerő és a tekerhető korona miatt is, a Redmi 4 és 5 nem tud ilyent.
-
effendi2
tag
válasz
Rigormortiis #1 üzenetére
Van jópár almás cuccom, de tuti inkább ezt venném, mint az almáét. Az egynapos üzemidő nálam dealbreaker, a 15 nap ezzel a kijelzővel nagyon szimpatikus. Aztán majd kíváncsi leszek a tesztekre...
-
Rigormortiis
veterán
Wish-es (most már inkább Temu) Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jókora kijelző, kéthetes üzemidő, pontos GPS a tudáslistán.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest