Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz darvinya #98380 üzenetére

    Csak mások ezt jelzik neked és nem csak onnan tudod, hogy valami szarság van, hogy taskmanagert nyitsz és ott Svchost-ot keresel. Mert ez már bőven túl van a felhasználói szinten.

    Másik hol írtam, hogy T61 csontra lefagyott?

    Nem tudom, hol írtad. Szerintem sehol. Én írtam, hogy droidon csúcs-csúcs teló ritkán fagy le kukára úgy, hogy ennek semmilyen előzménye nincs.

    Hogy most nálad mi és merre az annyi, az mellékes. Itt egy létező és valós felhasználóknak qrva sok kellemetlenséget okozó, direkt fafej módon nem javított "feature" van az asztalon. És amikor egy i5-5300U-t megfog a semmi, sőt, amikor asztalin ugyanezt érzem egy 4,5GHz-re húzott 4 magos procis gépen 16 giga rammal és PCI-E SSD-vel, akkor igen, tartom, hogy ez így nem jó. Ne kelljen már kilincset adnia a haveroknak kéz to kéz, mert éppen a barom win játék közben nekiáll a 100%-os VGA és 80%-os CPU kihasználtságra ráengedni egy patchet, mert neki azt kell. Igaz, hogy már a fél világban zombik azok a gépek amiket be akartak húzni és az is igaz, hogy jellemzően másnapra ezek a patchek kinyírnak egy-egy széria laptopot minimum, de fel-kell-rakni-azonnal. Nem, nem kell. És nekem sem kell. Ezért van bemoddolva a telepítő is. Aki akar telepítget, aki nem, az meg megy úgy, ahogy eddig. Ha már mindent erőből kell csinálni, legyen.

    Na OFF end részemről.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák