Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    Sziasztok,

    T430 billentyűzetén egy billentyűt hogyan lehet helyre tenni (egészen konkrétan az Fn billentyűt)? Egyszer csak azt vettem észre, hogy picit magasabban ül, mint a a többi billentyű. Megnéztem, és mikor bevilágítottam, akkor láttam, hogy a billentyű alatt van valami fehér műanyag "betét" aminek a fülei ilyen kis fém karomba kapaszkodnak, és a jobb felső sarokban a műanyag fül kint van, nem fogja a jobb felső fém karom.

    Hogyan lehetne ezt helyre tenni? Próbáltam tűvel/manikűrszerszámmal betolni a kijött műanyag fület a helyére, de azzal nem sikerült, de erőltetni sem akartam túlságosan, nehogy letörjem. Gondolom úgy lehetne a legegyszerűbben visszapattintani a fület, ha előtte levenném a key cap-et, és úgy nem kellene oldalról nyúlkálni. Le lehet venni egyáltalán (úgy, hogy ne törjön/repedjen el a billentyű/key cap)? Mennyire macerás így hogy nem tart minden fül? Vagy jobban járok ha bemegyek vele valami szervízbe, ahol nagyobb eséllyel nem rontják el :) ? Köszönöm a segítséget.

    Btw. szerintem akkor sikerült ezt a csodát művelni, mikor puha ruhával áttöröltem a billentyűzetet, több mint valószínű, hogy a ruha beakadhatott valami résbe a billentyűnél.

    [ Szerkesztve ]

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák