Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz MasterHUn #79629 üzenetére

    A szerkesztésemet is olvasd el az előző hozzászólásomból.

    Ami biztosan kell neked, az az Audio, a Bluetooth & Modem (vagy csak Modem, ha nincs BT a T40-edben), a Chipset, a Video driver, az UltraNav, az Ethernet, a WLAN (itt nem linkelek, mert nem tudom, melyik wifi modul van a T40-edben - volt vagy 3-4 féle, az előzőleg linkelt oldalon megtalálod).

    Ami jól jön még, a régi Power Manager, a Hotkey Features.

    Ha nagyon nem megy valami, akkor az Ethernet driver leszedése és mazzagosnetre :) kötés után próbálkozhatsz azzal, hogy a System Update szedje le a dolgokat, de tekintve, hogy Lenovóék gyakorlatilag megszüntették a 2009-2010 előtti gépekre az érdemi támogatást, jó eséllyel nem fog működni.

    Mindegyik mostani hivatkozás az előzőleg hivatkozott oldalról származik - ha valamiben nem vagy biztos, ott megtalálod a hozzájuk kapcsolódó dokumentációkra mutató linkeket ("Readme"-k), illetve kérdezz. Kissé régen volt, hogy utoljára XP-t telepítettem ilyen notikra, szóval kopottak az emlékeim, de próbálok segíteni.

    simonjoe: megbeszéltük. :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák