Új hozzászólás Aktív témák

  • zdanee

    őstag

    válasz audi100td #30120 üzenetére

    Sajnos úgy néz ki komoly: [link]
    Gáz, és a lehető legostobább megoldást sikerült válasszák: PgUp és PgDn a kurzormozgatók mellé. Komoly kutatómunka lehetett szükséges a legrosszabb megoldás kifejlesztéséhez:

    - Te Béla, a zemberek panaszkodnak, hogy folyton a vissza/előre gombot nyomják a kurzormozgatók helyett. Mit gondolsz, lehetne rajta változtatni?
    - Persze, Gazsikám, tegyünk oda olyan gombokat, amik nem csak a böngészőben lapoznak el, hanem lehetőleg bárhol pont annyit, hogy ha véletlenül nyomod meg, azt se tudd, mi történt, de ha direkt keresed, akkor véletlenül se gondolj rá, hogy pont ott van.
    - Jó ötlet Bélám, de tudod arra gondoltam, hogy túl sok professzionális felhasználója van a gépeinknek, akik használják a funkció gombokat. Mi lenne, ha összenyomorítanánk őket vékony kis fingokra és másodlagos funkciónak tennénk be azt, amire használják. Cserébe lespórolhatjuk a hangerő gombokat, hátha így gagyibbnak néznek majd ki.
    - Jó lesz az Gazsim, csak egy valamit ne feledjünk! Hiába építjük majd be ezeket hatalmas 3 kilós batárokba, ügyeljünk rá, hogy az eddigihez képest feleakkora utat járjanak be, mondjuk legyen elég csúnyán ránézni és már le is nyomtad! Ha kérdik, mondjuk, hogy ettől lehet vékonyabb a gép!
    - Te, Bélám, ezt hallgasd meg! Fogjunk egy vérolcsó Ideapadot, fújjuk be feketére, írjuk rá, hogy ThinkPad és adjuk kétszer annyiért!
    - No Gazsim, ez jó is lesz így, irány a CES!

    [ Szerkesztve ]

    Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

Új hozzászólás Aktív témák