Új hozzászólás Aktív témák

  • eszizoli

    csendes tag

    Végre visszakaptam a T400s-emet a szervízből, alaplapot és kijelzőt is cseréltek rajta. Közel két hónapot volt a szervizben, amelyet hozzáadtak a garanciális időszakhoz, viszont nekem fura, hogy ilyenkor az új alkatrészekhez már nem jár a 3 év garancia. Tehát ha már csak 1 hetem lenne hátra, akkor 1 hetet kapnék az új alkatrészekre a szerviz szerint. Erre rá is kérdeztem. Ez nekem kicsit fura!?
    Szerencsére nekem még 2014 júliusáig van rajta garancia, de azért mégis elvártam volna, hogy legalább új alkatrészekre újra indul a garancia...

    Jut eszembe, valaki keresett T420si-t itt a fórumon.
    A Smart Service-ben van egy kiállított bemutató darab 174ezer+áfáért! (Vásárlástól számítva indul hozzá a 3 év garancia, és ahogy elnéztem semmi karc, vagy sérülés nem látható rajta, szóval teljesen újszerű.)

    Nézegettem is, hogy ennyiért lecserélem, de aztán megnézve a teszteket, a T420si jobban melegszik, miközben a benne lévő Core i3-as proci abszolúte nem gyorsabb, mint a T400s SP9600-as procija. Mondjuk a T420si-ben legalább van egy dedikált videokártya, de nekem arra semmi szükségem nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák