Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz vicze #118992 üzenetére

    Dellnél senki sem cserélt semmit sűrűn. Mifelénk úgy megtörténhetett 5 évnyi generációváltás, hogy a dokk és töltő sehova se ment egy asztalról. Sőt, ha nem HP lett volna régen, még több is kiadta volna. Itt a csücsi dokk elvitte a gépeket a végtelenbe, a töltő is. Aztán lett type-c opció, a centerpin mellett, ami vagy 15 éve szabvány volt, majd kivezették a centerpint.
    Ez egy megoldás. Az amit a thinkpadoknál műveltek dokk és töltő vonalon, na az tényleg szabványtalan szeméttenger volt és lett.

    Soha a büdös életben nem volt csücsülős dokk problémám btw. Vízkár miatt volt 1 megpusztult darab és egyik Dellen letört a fémcsík. De magában a működésben soha, semmikor, egyszer sem :K Ráraktam a vasat, megnyomtam a gombot és reggel-délben-este, bárhol és bármikor pont úgy ment. Nem volt zsizsikes a kép felül, nem volt szoftver-para, nem aludt el örökre, nem kellett resetelni. Volt és kész, az életemet megkönnyítette. Ez ami most van, inkább csak sz0pat.

    Type-c igen, egyszerűbb, mert nincs a ráhelyezésből fakadó probléma, cserébe tudod milyen tempóban törnek ki a portok/kábelek/lesznek kontaktosak a dugók? Huhuhu.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák