Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz genlog #108797 üzenetére

    Nem mernék típuscsaládokra menni, túl sok gép.

    Ehhez tényleg tartós tesztek kellenek, egy tesztgép 1 hét, optimális esetben 2 hétig van kint, ha mákod van akkor több hét is lehet, de ez ritka, főleg ha sajtós a laptop, mert azt végig kell küldeni az egyes lapokon meg youtubereken is már, sok, na. Ha valami nagyon gatya az azért kijön ennyi idő alatt is.

    Minden gyártó minden gépének van valami kínja. Van ami enyhe van ami erősebb. Én nem vagyok a saját használósomnál fetisiszta, cserélgetem a márkákat is ide-oda, általános, hogy a minőség az megy lentebb, a feature lista az egekben, a user meg néz ki a fejéből.

    Céges flottások meg a szerviz körül legyeskeskedők nomeg a nagyobb kisker hálózatosok tudnak ilyenekben segíteni ha van konkrét kérdés, ők azért látják mi a buli. Én magamnak kb. úgy veszek gépet, hogy van igénylista, az kb. kiad egy gépsort, abból leszedem azokat, amik potenciális betegágyak a maradékot megveszem, használom és a legjobb nyer a többit eladom. Ez van. Vagy, mint az x230 lett, hogy olyan árban vettem, ami rablás volt, aztán most olyan melóm van, hogy dokkon van 90%-ban, nem nagyon érdekel mi ad a monitorhoz jelet :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák