Új hozzászólás Aktív témák

  • szultan

    csendes tag

    válasz vlesi69 #1211 üzenetére

    Úgy kezdtem én is, hogy (nem HMS) hanem Huawei App Galery-t telepítettem, majd onnan letöltöttem. Így nem működött (mármint minden működött, csak az értesítések nem jöttek meg), ezért feltelepítettem a HMS-t is, de úgy sem ment.
    Ezután Honor8-ról APK készítés átküldés Magic 5 Pro-ra, feltelepít, de ez sem működött.
    Miért is működött volna, hiszen teljesen ugyan az a verzió volt fent a Huawei Health-ből a Honor8-on is.

    Így írtam a Honor ügyfélszolgálatnak és most velük levelezgetek kb. 3 napja.
    Elég sok kérdésem volt feléjük, mivel van pár dolog, amit nem értek, illetve ami zavar a telefonon. Főleg úgy, hogy összehasonlítom a Honor 90-el amin ugyan ez az Android van, ugyan ezzel a MagicOS-el ugyan attól a szolgáltatótól és mégis másképp működik, más alkalmazások vannak rajta gyárilag. A legszebb, hogy volt amin még ők is meglepődtek, bekérték a két telefon sorozatszámát és most nyomoznak a dolog után. :)

    A Huawei Health-el az lett, hogy küldtek egy QR kódot a Petal Health alkalmazáshoz (beolvasva a QR kódot a linkre letöltötte az APK-t). A Huawei Health-et le kellett szedni (a Petal Health fel sem volt hajlandó települni amíg a Huawei Health fent volt), majd feltelepíteni a Petal Health-et, ami CTRL+C - CTRL+V a Huawei Health-nek felel meg. Ugyan úgy néz ki, még a névjegynél is a Huawei Health ikonja van, meg a Huawei felhasználói feltételei, stb. Ráadásul telepítés után be sem kérte a Huawei-es login adatokat, hanem szerintem az account-oknál lévő HMS-ből kiszedve simán belépett és mire elindult, már le is szinkronizálta az elmúlt négy év összes adatát (alvás, testösszetétel, pulzus, edzések, stb.). Ezt még a Huawei Health sem csinálta meg, pedig a 3 nap alatt amíg próbálkoztam az értesítésekkel, legalább 5x le-fel telepítettem, de mjndig bekérte a user nevet és a passwordot és mindig rá kellet nyomni a szinkronizálásra.
    Az értesítések azóta megjönnek a karperecre. :D

Új hozzászólás Aktív témák