Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    Folytatódnak a kalandjaink az Erste-vel.
    Rövid összefoglaló / emlékeztető: Van egy közös számlánk a feleségemmel, ahol megadtuk őt, mint rendelkezőt. Időközben intéztünk neki bankkártyát meg saját hozzáférést a George-hoz, ahol azonban nem látta a számlánkat, és utalni sem tudott róla. Itt a fórumon azt mondták (ha jól emlékszem Te mondtad RR-13, hogy nincsen teljes rendelkezési jog megadva)

    A folytatás:
    Ma bementünk, reggel, mikor még nincsenek sokan, hogy gyorsan végzünk... kb. 1 óra várakozás után helyreállt a rendszer, ami úgy tűnt, akkor robbant le, mikor odaértünk (pedig hogy örültem, hogy senki nem várakozik előttünk és vagy 4 szabad ügyintéző is volt :) ) Miután helyreállt a rendszer, egy kedves ügyintézőt kaptunk, aki tényleg segíteni próbált amennyire a rendszer engedte, de végül is nem tudta megmondani mi a gond, mert először az jött fel, hogy lehet régi a számlacsomag és az nem működik együtt jól a George-al. Kiderült, hogy a miénk újabb (Erste-s nyelven, keretszerződéses), és teljes rendelkezési joga van a feleségemnek, mégsem látta a számlacsomagot. Mikor helyreállt a George, megnézte az ügyintéző is, de Ő sem értette, és végül abban maradtunk, hogy írt egy levelet (a feleségem telefonjáról a George-ból), hogy nézzenek rá a központban, mert itt - amit Ő lát - az minden rendben van.
    Gondoltam, ennyi viszontagság után a bankkártya aktiválás menni fog pár kattintásra (mivel az applikációban azt se láttuk, mert ahhoz ugye kellene látni a számlát... ) Sajna azt is csak telefonon lehetett. Mindegy, legalább a kártya aktív, és most várjuk mit reagál az Erste központ...

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák