Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz INGJOKE #29804 üzenetére

    Én befutottam olyanba ahol a szép kártyát csak x nap foglalás után fogadják el. Szerencsére, meg tudtuk beszélni telefonon, tulaj kikötése, nem a recepciósé az ötlet.
    Viszont volt pozitív eltérés is. Vagy vmi benéztek vagy már bele volt számítva.

    Másik tapasztalat, volt ahol szép kártyával fizettem. És később megint lett volna egy pár száz forintos dologra, de megkért, hogy inkább legyen készpénz vagy kártya ne kelljen már belépni vacakolni ennyit vele. Ez egy teljesen korrekt dolog.

    INGJOKE, te vagy aki csak kártyát használ?
    Volt olyan eset is ismerőssel, ahol mondták, hogy akkor drágább lesz maga sem akar többet fizetni emiatt ugye? Olyan is ahol csak utalni vagy qr-kóddal lehet fizetni, az sem mindenkinek nyerő.

    #29805 cocka
    Nem tudom mire mennek vele, ha központilag döntenek úgy, hogy euró csak digitálisan vagy max 5 eurós címletben lesz. Akkor a forintnál nagyobb a mozgástér, mert nem kell máshoz alkalmazkodni, kötelezően. Vagy visszatérnek a shilingre a sógorok :D

    Szerintem is elfér egymás mellett többféle fizetési lehetőség. Telefont még nfc-s fizetésre nem használtam, de tudná. QR-kódot használnám, ha ingyenes lenne. Fontos, mindenki eldönthesse miben szeretne fizetni.

    #29807 INGJOKE
    Utána ne nagyon menjél arra felé...
    Én is tudok olyan helyet, ahol nem lehet kártyával (x óráig), mert csak egy terminál van, és egyik kiszolgáló egység időszakosan van csak nyitva. Nem csinálok belőle problémát.

    #29810 axioma
    Ez szerintem nagyon nem terjedt el. Nagyon kevés hellyel találkoztam, vagy hallottam, hogy utalj. Szerintem körülményes is. De QR-kóddal, ha ingyenes lenne, az beleférne :) És a sort sem tartjuk fel, ha van :)

    "Ez a nyomásgyakorlás pedig nagyon jó arra, hogy felhagyjanak azzal"
    Ez függhet attól, is hogy mennyire szimpi vagy fordítva, hogy áll a dolgokhoz összességében. pl aki azt mondja akkor többe kerülne az könnyen utóbbi kategóriájában találja magát :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák