Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz sifarr #21665 üzenetére

    ezt többnyire el tudom fogadni, nyilván mindig lehet a pénztárcáddal szavazni. de a(z offtopic) beszélgetés onnan indult, hogy a kolléga épp ezt akarta tenni (keresni azt a banki app-ot, amely működik root-olt készüléken [vagy mint most kiderülni látszik, custom rom-on, ami ha igaz, akkor még nagyobb szemétség, és nálam is ok lenne bankváltásra]). viszont segítség helyett, a szándéka/igénye lett megkérdőjelezve.

    az egy érdekes kérdés, hogy mennyire van joga egy banknak elvárni, hogy milyen készüléke legyen az ügyfelének, főleg olyan szolgáltatások tekintetében, ahol az készülékmentes alternatíva (pl. sms értesítés az isms helyett) jellemzően fizetős.

    illetve a jogi szabályozásnak természetes tulajdonsága, hogy a valóság után kullog és (normális esetben) a társadalmi megítéléshez kéne igazodnia egy születendő jogszabálynak, így valahol - szerintem - van értelme lefuttatni ezeket a vitákat. valószínűleg nem ezen a fórumon, bár vannak itt tagok, akik meg vannak győződve arról, hogy ezt a fórumot banki alkalmazottak is olvassák, szóval talán itt sem a kukába megy.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák