Új hozzászólás Aktív témák

  • kukulec

    őstag

    válasz krichd1 #73180 üzenetére

    valamit elszúrok, mert az amp4you-t sehol sem lelem fel, az amp4me-ből meg láttam egy 2*15 W-os történetet.
    nem volt erőtlen, mert érezhetően jól kontrollálta a hangfalat, csak az ízlésemnek (ami amúgy azt hiszem nagyjából ellentétes lehet a tiéddel :D ) túl relaxált volt az előadásmódja. de ez nem azt jelenti, hogy fedett vagy fátyolos lett volna, Freddie Mercury úgy szólt, ahogyan szólnia kellett, csak a buli hátsóbb soraiban foglaltunk helyet, míg a Cambridge bevitt minket a sűrűjébe. szóval azt még én is felfogtam, hogy egy kimondottan igényes darab. az ELAC-ok amúgy azt hiszem elég megosztóak; a 267-et amikor meghallottam, tudtam, hogy ezt a márkát nekem találták ki. azt mondjuk először pont Pioneer-rel, aztán kellő kontrasztként Primare 32-vel hallottam Vertere kábelekkel. szerintem meg csodálatosan élő előadást tud produkálni, de értem, hogy ez sok lehet valakinek.

    Speeedfire: 268-504-000: ezt járatom be éppen. használtan, vicces árért jutottunk hozzá, és a kategóriájához képest nagyon szépen szól. mondjuk szerintem a Qed XT40 még mindig egy fokkal szebben szól, de drágább is.

    Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

Új hozzászólás Aktív témák