Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz kukulec #73162 üzenetére

    A magyar gyártmányokat se hagyd ki, meg az új Hivoxokat, azok még nem is drágák. Legtöbb neves gyártó termékét természetesen használtan érdemes venni, vagy komolyabb akciók keretében, mert alapból eszméletlen magas árak vannak.
    Amúgy még mindig nem értem, hogy az i22 neked miért lágy hangú, nekem sok jelző eszembe jut vele kapcsolatban, kivéve ezt. Mivel hallgattad?

    (#73163) Kiskokó: Ha a nagyobb neves gyártók termékpalettájáról választasz, akkor bizony bőven 200eFt felett kezdődik a normális hang, ha olyan erősítőt akarsz, aminek több a pozitív tulajdonsága, mint a negatív. Alapvetően normál árakból kiindulva, de ahogy látom itthon, a kifutó erősítőket sem adják olyan nagy kedvezményekkel. Persze vannak kisebb vagy kevésbé ismert gyártók, akiktől olcsóbban meg lehet úszni a dolgot. Ott van a használt piac is, ennyit pénzért már bizony jó erősítőket lehet kifogni.
    200eFt nem autót vesz az ember, hanem inkább roncsot, ha a "papírmunka" költségeit is belevesszük, akkor még azt is nehezen, de ez teljesen más téma.

    (#73167) Károgó: Attól függ milyen típusról van szó.

    (#73173) Maxtreme: Azért lehetőleg mellőzzük az trehányságot.

    (#73174) Speeedfire: Kezdetnek például a CS-122 helyett próbálj ki valami mást, az a kábel nagyon meg tud szívatni.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák