Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz liszi70 #116375 üzenetére

    usb szinten nagyon komoly bajok vannak a fejekben, hifis ujsagiroknal is. WDDMben nincs "aszinkron mod" specifikacio szinten, szoval az audiofil DACok egy reszenel a gyarto rair es marketingel valamit, ami spec szinten nem letezik. normal esetben bitperfect atvitel van ujrakuldessel, viszont ez nem tud fix savszelt tartani, emiatt van egy handshake nelkuli mod is. ami pl real-time videoatvitelnel preferalt, egy audio controllernel megintcsak, nade a jelenlegi USB savszel mellett semmibe nem kerul bufferelessel es mondjuk 0.1s kezdeti delayel inditani egy otthoni lejatszonal aminel nem fog senki valos idoben effektelni. egy dj controllernel meg a hangminoseg nem annyira/ugy szempont, mint egy audiofil DACnal. ha meg a kabel annyira nem jo, akkor szakad a kapcsolat es nincs hang. a pioneer ddj-sb3 itthon pl a nyomtato kabelevel mar nem megy az asus xonar one viszont igen.

    nekem az orok eldontendo kerdesem, hogy a halozati lejatszo hangja wifin vagy kabelen lesz jobb, marha ennyit szamit a kabel. erre sajnos soha nem kaptam valaszt.

    digitalis kabel egyebkent arra volt jo, hogy a HDMI kitisztitotta a scenet. onnantol minden "review"ert aki kulonbseget latott pl szaturacioban ket kabel kozott onnantol ignoralni lehetett. hdmi handshaket hasznal streamre, szoval vagy bitperfect atmegy a jel, vagy nem. edgecase eseten korai esetekben lattam piros pottyosodest is de az meg egyertelmu artifactolas.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák