Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    Na én is jövök kicsit sírni...

    3 év óta játszogatok a játékkal, költeni soha nem költöttem rá, de gyakorlatig az elmúlt években 1-2 napi questet hagyhattam ki...mindig megcsináltam, még ha éppen nyaraltunk is, így azért jött annyi gold + free pack, hogy elég sok paklit meg tudtam/tudok csinálni, most is több mint 7000 golddal várom a decemberi kieget, de sajnos egyre inkább kiéget a játék.
    Rank 7-en állok és az elmúlt két hétben hol visszabuktam 8-ra, hol visszajöttem 7-re. Megfigyeltem folyamatosan ugyan azt a 3-4 féle ellent nyomja a gép és ráadásul olyan szerencsével húznak ellenem, hogy esélyem sincs kb továbbmenni.
    Ma 12-szer kaptam big priestet és mit ad az rng mind a 12-szer a 4. körben, de ha nála volt a coin már a 3.-ban kijátszották ellenem Barnes-t és innen egyszer sem tudtam megfordítani a meccset, hiszen folyamatosan élesztgetett újra mindent..volt meccs, ahol 8 db obsidian statue-t szedtem le, ragnák és litch kingek mellett, de már a 9.el nem tudtam mit kezdeni. Ha én veszem elő ugyan azt a big priest paklimat soha hangsúlyozom soha nem jött még barnes a játék elején....
    Aztán ott van a quest meg a kingsbane rugó...hasonlóan ott is...első körben mindig cavern shinyfinder ott figyel...majd ha szerencséje van pár körrel később végtelenített, 6-12 lifesteal sebzéssel aprítgat.
    A kedvencem a Shudderwock sámán...ha kijátssza nyomhatsz is a concede-re...a legutóbbi meccsemen is egy teljesen nyert helyzetből buktam el az egészet, emiatt a lap miatt...ráadásul nemelég, hogy egyszer kijátssza hanem másolja is magát és vagy 4-5 másolat a kezébe kerül...vicc az egész...ezt a lapot miért nem nerfelték?

    Szóval most elég a játékból egy időre...belépek napi quest letol majd qiut. Megvárom az idei utolsó kieget...amiben reménykedem, hogy talán felélesztik a sárkányokat, mert kifejezetten szerettem velük játszani...de ha ez a kieg is egy f0s lesz, akkor azt hiszem végeztem a hs-el.

Új hozzászólás Aktív témák