Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz KISDUCK #72094 üzenetére

    Én részemröl továbbra se ajánlom craftnak. Sikerült egy müködö decket találnom hozzá amit kiblertöl loptam, az a bajom vele hogy nagyon hosszuak a meccsek és a win conditionod kb az, hogy jobban birod a fatiguet a lifesteal miatt. Szerintem nem nagyon lehet betenni akármilyen mage deckbe a dk-t, probáltam több féle decket és sokszor volt hogy nem tudtam kirakni, vagy nem huztam fel még, amikor ki tudtam volna rakni. A lifesteal akkor lenne ugye a legjobb mikor hátrányban vagy, de hátránybol meg nem szokott beleférni egy olyan kör, hogy 9mana 5 armor és egy 3/6.

    Sokkal szimpatikusabb amugy pl a priest DK, mert ad egy win conditiont, miután kiraktam kézböl sebzek körönként 8-10et, mig mage DKval jó esetben a boardot épitgeted meg healeled magad.

    Dkbol szerintem továbbra is a druid, warlock pala trió a legjobb, utánuk a priest mert ad egy win condition hero powert a classnak ami amugy csak healelget, és nem is kell tulzottan köré épiteni a paklit. Én a thrall DK val is elszórakozok de craftolni nem ajánlom, a rugóban is látok potenciált de azt meg még nem probáltam :)

Új hozzászólás Aktív témák