Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz kchryss #67209 üzenetére

    Egyetértek, olyan ránézésre 12-0-ás paladin deck ellen jöttem vissza, egy fél órás aréna gameben a hulladék mage deckemmel, hogy magam sem hiszem el, komolyan nem is értem hogy kapott ki a gyerek.
    Olyan handbuff pala deckje volt, hogy szerintem azzal kb. zsebben van egy 12 wines aréna.
    3 grimstreet outfitter, 4! buffolt grimstreet enforcer, a vége fele már ilyen 10/10 zoobot :U kb. épphogy letudtam volna szedni boardról, erre gyerek topdeck eadric!... Nagy nehezen megoldottam mindent, elkezdek visszajönni üres a boardja, ő 10hp-n, én 8-on, erre kicsattintja a 7/7-re hízott wickerflamet (második legend halló, ami alapból 2/2 ugye :U ), amibe bele kellett ütnöm az egész boardom, back-to-full hp, fasza mondom gg.
    Volt aztán még üres boardra volcanosaur topdeckje, meg topdeck warban lay on handset húz a gyerek, de a végére így is kifogyott, és egy jó frost nova mellett 2-hpval megöltem. Ja és a legjobb az egészben, hogy utána felvett és oroszul elküldött az @nyámba, így még sokkal édesebb volt ez a win. :D Hogy ragelhetett a nyomorult, kellett ez így hajnalba, de jót fogok ezután aludni. :D

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák