Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Cathfaern #63305 üzenetére

    De lehet, ha ennyire tökéletlen a végeredmény. A 2 hónapot, amióta pirate vs Reno meta van nem 1-2 hétnek nevezném. Arról nem is beszélve, hogy ez 1 online kártyajáték. Ha valamit ennyire elnéznek simán lehetne rajta javítani. STB-re annyit kellene írni, hogy abban a körben kapja a +2 attackot amelyikben a fegyvert equip-elted. Rögtön nem lenne broken, csak közepesen erős.

    Egyébként szerintem a Shamanhoz egyszerűen nem mernek hozzányúlni. Egyszerűen tol sok mindenből ered az erőssége. Ha nerfelnék a STB-t, ugyan úgy T1 pakli lenne, csak a midrange verzióval, ahol a Jade-es cuccok miatt ígyis tökéletes follow up-ban a kalózok után.

    Tele van AOE-vel, konkrétan 4-et játszik és 2 hexet. Ami szintén 1 unfair lap a poly-hoz képest. Simán lehetne 4 manára nerfelni. Hamár egyébként sem akarják, hogy a basic / classic lapokat használja mindenki. Storm-ra rá lehetne írni hogy 2 dmg mindenre, viszont nem lenne rajta Overload... Kicsit a clownfiesta jellegből is visszavennének. Vagy akkor 4 mana 1 overload és akkor 3 damage.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák