Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Cathfaern #63298 üzenetére

    Nyilván azért streamelik a játékot, mert jól keresnek vele és nekik ez a munkájuk. Legalábbis azoknak biztosan, akiknek csapatuk van szponzorai stb.

    És mivel nekik ezt kell csinálni napi 6-8 órában igenis jogosan hisztiznek, hogy hulladék a játékélmény. Thijs többször elmondta, hogy imádja a játékot, viszont a mostani metát gyűlöli, pedig ő már sok mindent látott.

    Hozok 1 párhuzamot a való életből. Ha te otthonról dolgozhatnál szuper fizetés mellett, viszont egész nap olyan dolgot kellene csinálnod, amit már unsz mint a sz.r, de megélhetés a családodnak, akkor csak fognád magad és kilépnél ? Valszeg nem, ezért is hisztiznek a profik. A streamereket most nem számolom ide, mert ha akarnak streamelnek más újdonságot. De akik komoly éveket fektettek bele abba, hogy ott tartsanak ahol azoknak ez már "fizikai fájdalom".

    És maga a játék jó lenne, csak éppen a fejlesztő csapat töketlen + teljesen alkalmatlan a feladatra. Megkockáztatom, hogy a top 10 pro player + reddit segítségével sokkal vállalhatóbb formában lehetne készíteni az új kiegeket. De úgy néz ki a Blizzardnál retardáltak dolgoznak és kötik az ebet a karóhoz. Most a Joust és az Inspire kiesésével kiesik standard-ről 2 mechanika amik helyett azóta sem jött új. Oké, hogy van Discover, de nagy mennyiségben az is rosszat tesz a játéknak (bármennyire is szeretem), mert nem lehet körbejátszani dolgokat.

    (#63302) KaraDani

    Ugyan ezt csinálom, 5-10 játéknál többet nem tudok zsinórban játszani. Ha meghallom a t1 pirate drop mellé az ágyú nyikorgását és az I'M IN CHARRRRRGE ! szöveget már megtöltök 1 hordót sóval...

    A szomorú az egészben az, hogy nem látszik a fejlesztők részéről a hozzáértés. Ha tesztelnék a lapokat nem lenne STB féle hülyeség. De ebből is látszik, hogy 0 playteszt-el adják ki a kiegeket. Olyan bugok, mint a Tyrande féle Priest hero power discover Finley -ből nem szabadna ,hogy a játékba kerüljön.

    Arról már nem is beszélve, hogy az édes kevés, hogy a folyamatos reddit és pro player fika után elismerik, hogy valóban sz.r a meta és képtelenek vagyunk nerfelni. Valamit tenni is kell mégpedig nem fél éves csúszásokkal, mert így nem adok 3 évet a játéknak és a játékosok a pro-kkal egyetemben fogják magukat és abbahagyják az egészet a francba... Ha kijön még 1 TGT / Karazan szintű szemét, ami semmit nem változtat a metán szerintem le is húzhatják a rolót, mert senkit nem fog érdekelni, hogy fél évig rákban játszon.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák