Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #40743 üzenetére

    Ennyi erővel Beast is lehetne mindenhol, mégsincsenek Beast Paladin, vagy Beast Priest deckek.
    Mert egyszerűen ezeknek a kasztoknak más faj jutott. Hunternek nincs Dragon, van Beast. Priestnél az egyetlen értelmes szinergia a Dragon.

    Mech is ilyen, mindenki kapott, csak vannak olyan kasztok ahol értelmes kaszt specifikus lapok kerültek be melléjük. Ezek határozzák meg melyik kaszt tud velük érvényesülni. Ugyan ez a helyzet a sárkányoknál.
    Kaszt Specifikus dragon lapok is csak 4 kasztnál vannak. És azért a Priest és a Warrior a 2 legjobb, mert van early game náluk.

    Ha megnézed a mech-et is azért azok a kasztok lettek a jók amik, mert jó a kaszt specifikus lapjuk.
    Mage-nél Blastmage OP, snowchugga pedig warrior, rouge és paladin ellen rohadt erős. Hunter 1 fos lapot kapott, druidnál sincs sok értelmes lehetőség. Paladin-nál van az egyik legjobb 2-es drop, ami ugyan mech de nem jellemző a mech paladin. Priest: hagyjuk, Rouge van 2 jó mech lapja, de mivel maga a kaszt sz.r, ezért nincs jelentősége. Shaman: jó lapjai vannak, de szintén sz.r a kaszt, (csak yolozás az egész mech shaman).
    Warlock: hagyjuk, Warrior: hagyjuk.

    A te logikádat követve jöhetne sírni a hunter, meg a warlock, hogy kaptak 1 meg 2 kaszt specifikus lapot és mind sz.r. De nem teszik, mert nincs ezekre szükségük, ugyanis vannak más paklijaik amik amúgy is jobbak, mint bármilyen mech-es verzió lehetne. Ugyan ez a helyzet a Dragonokkal.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák