Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz pachito #39338 üzenetére

    Jelenleg 35 db van, ebből amit nyitottam: 19, a többit craftoltam.
    Azok a Legendek, akiket korábban betörtem: Bolvar, Tradeprince, Millhouse, Mukla, DW, Onyxia, Illidian, The Beast, 2. Troggzor, Thermaplugg, 2. Harrison, 2. Chillmaw, 2. Lightbane, 2. Grom, és 1 Golden Gruul.

    Amit igazából "megbántam" az igazából DW, bár akkoriban nagyon kicsi volt a lapkészletem és belőle Tirion lett, amit azóta sem nyitottam. Szóval nagyjából ennyi, Nexus Champ-et egyelőre fölös volt legyártani, de mivel nem nyitottam ki utána nagyon nem bánom, mert 1-2 deckben poénkodni jó lehet.

    Priest-el, ami szépen lassan mage-től átvette a kedvenc kaszt szerepét hálistennek elég mákosan nyitogattam és mind Velen, mind Paletress kinyitásra került. Egyik lap sem olyan, amit magamtól lecraftoltam volna. Voljin-t kellett legyártani, de azóta is jó szolgálatot tesz mindkét Priest paklimban.

    Amit most leginkább sajnálok, hogy rengeteg golden lapomat betörtem, ami mostmár hiányzik mert a lapkészlet birtokában már megengedhetem magamnak ezt a "luxust". Ki tudja, majd 1 napon jön 1 ichlet és ráköltöm a kocsi árát 1 fullos arany lapkészletre. :) Tuti megérné a dolog. #nem

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák