Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz DjDanee87 #3596 üzenetére

    ejfel korul volt, egy szakallas gyerek, aki tenyleg kb mintha a rak ellenszeren gondolkozna minden korben, meg nulla manaval is egy percig meredt a monitorra kb ket lapnal is....a masik egy vekony gyerek volt (mindketto europai, tehat nem koreai kockak voltak), az neha kapkodta a fejet, meg forgatta a szemeit (gondolom a napi 20ora monitor bamulas nem mult el nyom nelkul)

    Sirandrish - Szerintem fejlodsz, en is erzem magamon, hogy mashogy jatszok (ugye van, hogy inkabb az ellenre nyomom az 1dmg +2attackot, vagy stealth-et adok a demolishernek....), ez a kartya jatekoknal is mint minden jateknal is igy van. (az altalam eddig probalt kartyajatekokkal ellentetben itt kevesebb a lehetoseg, a keves lap, a 2lap/deck, es a 30lap/deck miatt) mindet tovabb reszletezhetnem, hogy miert. Ez egy tipikus app jatek lesz/lett, ahol az ember barmikor letolhat egy 10perces partyt, ezert a keves lap/lehetoseg (szerintem)

    Mindezek ellenere szorakoztato, es a jatekidot is kitoljak a baromi lassu szerencse alapu fejlodessel...ma reggel orultem mint majom a farkanak, mert vegre nyitottam egy rozsaszin kavicsos lapot (1legendem van, es ket vagy 3 rozsaszinem, lvl 170korul allok..a warlockom lvl31)...raadasul warlock lap (igaz nem tudom mennyire illik majd a deckembe).

    DonCapello - Starcraftban ezt azert jobban oldotta meg a blizz (bar ott sem tokeletes a renszer), az adott ligaban aktivan jatszo jatekosokat nagy valoszinuseggel ugyanoda sorolta vissza a rendszer (+-1 sznt), igaz ott nincs is lvl25, csak bronz, ezust, arany, platina, gyemant (ill. 1v1-ben grandmaster), igaz ligakon belul is bevagy sorolva...itt is hasznos lenne egy ilyen (mondjuk a teljes jatekban biztos tobb info lesz magadrol/friendekrol, ill. ellenfelekrol)

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák