Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz pachito #33701 üzenetére

    Én csak pár hónapja játszom, de már egy csomó classic osztályba tartozó kártyám van, csak a fontosabb epic-ek és legendary-k hiányoznak. A reward rendszert én is sokszor szidom, mert tényleg nagyon-nagyon sokat kell játszani a játékkal, hogy legalább az éppen aktuálisan futó deckkek vázát össze tudd rakni. Nem kevés időt töltöttem rank 20-18 környékén, hogy összejöjjön a napi 100 gold (questtel együtt persze... annyira én sem vagyok elengedve szabadidőben), de megoldható, türelemmel és kitartással.
    Eddig csak a kalandokat vettem meg pénzért, packkot meg csak pár darabot, arra valahogy nincs szívem költeni - még, legalábbis. De azért nem mondható, hogy a blizz nem igyekszik, hiszen mint írták felettem, van W&L quest és heti egy brawl-al járó classic pack. Nekem ez már bőven jó kompenzáció, hiszen kevesebbet kell úgymond farmolnom - packkot -, és szó szerint több marad arénára, ahol már 3-4 winnel is lehet 2-3 naponta tolni egy újabbat, mert mindig ad kb 50+ goldot.

    Azt mondom, hogy ha az ember nem akarja a kalandokat goldból megvenni, akkor 2-3 hónap alatt bőven lehet classic packkokat nyitogatni, amiből a fontosabb lapok biztos ki fognak esni, ami meg nem azt lecraftolja, hogy tudjon valamit építeni köré. Pl mint én a két juggler-t, wild pyro stb lapokat, amikből ha egyet nyitottam azóta is. Ellenben ha valaki nem akar/tud költeni a kalandokra, akkor arra sokkal több hónapnyi gold farmolás fog jutni... közel basic deckkel... az gyönyörű lehet. Ezt a részét még ha fizetnének sem vállalnám be a játéknak, az valami iszonyat szenvedés! Elég ha visszagondolok a kezdeti időkre... brr~

    Maga a játék letöltése és kipróbálása lehet ingyenes, de ha az ember eredményt is szeretne elérni (nem, nem az epenis-ről beszélek), akkor bizony költeni kell a játékra! Egy free to play játék, csak nagyon ritka esetben tud tényleg free lenni, ezt el kell fogadni, a fejlesztők sem napfényért dolgoznak. A kasztok közötti balansz viszont tényleg rettenetes, hiszen vannak olyan kasztok amik bagóért tudnak sikeresek lenni, míg van a másik oldal, hogy tele kell tömni drága lapokkal, és csak utána lehet vele bármit is kezdeni. Persze ez mind szigorúan szvsz és csak a saját meglátásom.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák