Új hozzászólás Aktív témák

  • slayer007

    tag

    válasz Sirandrish #2676 üzenetére

    Elmondanám, hogy a mage is tud úgy szívni, mint ahogy te szoktál.
    Hoztak már a magem ellen olyan paladin paklikat, hogy nem hittem a szememnek, annyit healelt. Szerintem a mage simán verhető, csak nem minden paklival. Épp ez a lényeg, hogy mindent counterel valami. A maget is, a papot is, a paladint is. Ne csodálkozz, ha egy átlagos deckel halálra ver egy dupla pyros mage szerintem...
    Amúgy pedig unranked vs ranked 1-3 között mindössze annyi a különbség, hogy unrankeden sokkal több a noob, aki még a basic paklijával vergődik ellened. Rank1-3 között szerintem ilyet nem fogsz találni... :)

    A paklinyitogatásos dologra pedig (több gold, jobb lapok, több lap, v micsoda...): Arénázz. Az nem a blizzard hibája, hogy nem akarsz bemenni arénába, ami pont nekünk van kitalálva (nem akarunk pénzt költeni a játékra), mert kaphatunk 2 pakli + gold rewardokat is, 1,5 pakli árán. Ja meg még dustot is.
    Ismerni kell a lapokat, a kasztokat, és tudni kell a semmiből jó decket összerakni. Nem mondom, hogy ez mindig összejön, de nagyrészt legalább az aréna árát tuti megkeresed vele! (pakli + egy kis gold és dust)
    Nem értem, hogy mi francnak költik el páran a 100 goldot paklira. Elképesztően pici kockázattal arénában ugyanezt megkapod, csak van esélyed arra, hogy a végére akár 3 pakli árával jutsz ki onnan...

    Im insane, what's your excuse?!

Új hozzászólás Aktív témák