Új hozzászólás Aktív témák

  • Buddhha

    tag

    Sziasztok!

    Próbállak titeket utolérni az olvasással, de mindig annyit írtok, hogy feladom... :)
    Ha megengeditek pár szóban összefoglalnám a Naxx-os élményeimet...
    Kb. 4 hónapja játszom a játékkal több kevesebb sikerrel. Hiányzik még nagyon sok epic-legendary lap a paklimból, ennek ellenére azt merem mondani, hogy a kiegészítő nagyon jól sikerült.
    Normal fokozaton sikerült úgy végigvinni az eddigi szárnyakat, hogy csak kétszer akartam beleállítani a billentyűzetet a monitorba... :)
    Patchwerk lett volna a szerecsés áldozat, de sikerült addig sakkozni, míg le tudtam verni az arcát. Úgy emlékszem vele küzdöttem a legtöbbet (meg a Hunter class challenge-dzsel, de az másik fejezet lesz).
    Elsősorban Mage-dzsel játszom, majd Warlock és Rouge felváltva... De itt elő kellett vennem egy nagyon kezdő Paladin paklit is.
    A Military és a Construct szárny volt olyan, ahol tényleg sikerélményként könyveltem el, hogy saját főből mókolva a paklimat le tudtam győzni a bossokat. Az Arachnid és a Plague szárny inkább csak bemelegítésnek érződött (nekem).

    Nagyon örömmel mentem neki a class challenge-nek is, kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az előre gyártott pakli... Hát a Hunternél epét hánytam... ezzel a classal kb 8x kellett nekimennem, mire sikerült olyan lapokat nyerni a (rohadt, tetves, ál-random) póktól, amivel előrébb tudtam lépni... :)

    Ja, igen.. a random faktor... Hát Thaddius és Grobbulus rohadt nagy mákkal húz... szinte mindig sikerült nekik azt az egy-két manás lapot behúznia ami pont arra elég, hogy letakarítsa a boardot.. :)
    De sikerült kihívásként értékelni, és itt már nem volt veszélyben a monitor.. :)

    Kívánok további jó lapjárást, és nyissatok sok legendet! :)
    Üdv!
    Buddhha

    ----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

Új hozzászólás Aktív témák